HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.24. 17:44 Muity Mijo

Európa-rekord: farokban verjük a csúcsot!


Mi magyarok sok mindenben a béka segge alatt vagyunk, de össznépi depresszió, alkoholizmus, öngyilkosságok, rákos megbetegedések terén bizony az élboly felé kacsintgatunk, mitöbb időnként direkt az élbolyból bambulunk kókadtan a magunk alá gyűrtek szférájára hosszú évtizedek óta.

Illetve most egy akkurátus nemzetközi felmérésnek köszönhetően Magyarország férfitársadalma kidüllesztheti a mellkasát, lévén e szerint Európa éllovasai vagyunk, de világviszonylatban is bármikor párbajra kelhetünk pár latin-amerikai és afrikai állam csődöreivel.

Nem véletlenül fogalmazott mindig is a hazai népköltészet ilyen szépen, a rá jellemző ízességgel és erotikus jelképeivel ködösítetten, de különösebb agyi akrobatika nélkül is értelmezhető módon.

„Szép a pina, mert fekete,
mert az isten teremtette,
szilvamagot is tett bele,
hogy a bögyörőt bevegye,
hogy a bögyörőt bevegye.”

Nem ám úgy, ahogy manapság dívik büdösbunkó körökben: sunáznám!

No de, ne feszítsük a húrt, elő a farbával - majdnem írtam: farkával -, nehogy viagrára szoruljunk.

Működik egy szimpatikus honlap, mely Knowledge beyond Borders címszó alatt publikálja az általa világszerte gyűjtött adatait különféle témakörökben, mégpedig látványos módon világtérképen mutatva be ezeket összehasonlító módon, területi bontásban.

Most a legnézettebb térképek közül hívom fel a figyelmet két olyanra, mely miatt okunk van a már említettek szerint féltéglával döngetni a mellkasunkat.

Az első címe, The Penis Size Worldwide (country), ami ugye interneten nevelkedett népek előtt nem szorul különösebb fordításra.

Nem tudom ki hogyan van vele, de én bizisten meglepődtem.
Ugyan van nekünk egy Fekete Pákónk, meg egyetemi városaink, no meg pornócsatornáink műholdon és kábelen, úgyhogy ilyen autentikus források alapján fekete Afrika férfilakói esetében sosem tűntek alaptalan legendának a róluk feltételezett markáns paraméterek, de hogy ezek és a mieink között átlagban éppen hogy csak pár milliméter legyen a különbség (irigy dög vagyok: sajnos az ő javukra), ezt a leglidércesebb erotikus álmomban sem feltételeztem volna. Habár ezzel az elenyésző különbséggel, mintha hájjal kenegetnék a hátamat, mivel most kiderült, hogy az ébenfekete ágyzsonglőrökre még csak megközelítőleg sem a huszoncentik jellemzők (persze óvatosan evvel, van ott pár szürke folt is - pl. Nigéria -, ami ki tudja mit rejt magában), miként ezt a műfaj jelesei, Kovi és társai sugallják sárga irigységbe taszajtva Alekosz-fanokat, illetve őszintén bevallva mindannyiunkat.
Na de innentől mosolyra fel, táguljon a szembogarunk, ragyogjon az orcánk, meredjen az árboc!

Viszont a kánya csípje meg őket, azt sem igazán feltételeztem volna, hogy ezek a Dél-Amerika északi részén tanyázó latinok így elhúznak mellettünk. Lehet, hogy ezt a fránya kokalevél mellékhatása hozza, amit valamirevaló férfiember azon a vidéken folyamatosan csócsál még csókolózás közben is?

Még egy apróság: tekintettel szegény kínaiakra szerencsénk (lásd az átlagukat: 10.89), hogy az adatokat nem a nagybani piacainkon gyűjtötték, ahol nem kis számban található ferdeszemű honfitársunk is.

Hanem, Kedves Magyar Férfitársak, még mielőtt bárki is azt hinné, hogy elérkeztünk önértékelésünk határaihoz, az nagyot téved! Ugyanis akad még egy olyan összehasonlító elemzés, ami miatt akkora lesz az egónk, hogy azt már borogatni kell.
Hadd ne csigázzam tovább a feszültséget, íme még egy lapáttal végre rámutatva annak okára, miért is akad egy ilyen aprócska nép sorából annyi Nobel-díjasa a világnak.

A rejtély kulcsa még mindig az előző honlap oldalain található, mégpedig ez esetben a National IQ Scores vs Average Penis Size cím alatt, amit szintén feleslegesnek tartok fordítani, társadalmunk kivétel nélkül művelt polgárait sértve ezzel.

Hama-hama, vezesd a kurzort a fekete pöttyök tömegére a Kárpát-medence környékén matatva, és ha rátaláltál - Hungary: 98 -, dőlj hátra elégedetten, nőtársaddal hozass be egy frissiben nyitott sört, laza csuklómozdulattal mutass a monitorra, és provokálj ki tőle egy futó barkóbázást, haladéktalanul bizonyítandó potenciális adottságoddal együttjáró szellemi nagyságodat.

Most már csak az marad a kérdés, kit kedvelnek a nők jobban, a nagytehetségű és eszes férfiakat (amilyen az átlagos magyar férfitársadalom), vagy a minél hülyébbeket, ha nagy a szerszám, ha kicsi a cerka?

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr82768600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.30. 09:56:43

szerintem magyarok szimplán hazudósabbak

Strohman-Croatia · http://croatia-stromanjai.blog.hu/ 2011.04.03. 09:32:57

Végre valami, amiben kimagaslóan jók vagyunk! :)
süti beállítások módosítása