HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2008.11.03. 09:59 Mijo

Nagycsécs: Molotov-koktél, lövöldözés, halottak ..., avagy egy új hét kezdődik Magyarországon

Nagycsécs

Magyarország egyik jelentéktelennek tűnő porfészke.                                            Igaz, a tűzfészek kellős közepén.

Vajon mi kell ahhoz, hogy a folyamatosan lappangó zsarátnok szikrát, majd lobot vessen? Ráirányítva az ország figyelmét.

Agyonlőttek két embert Nagycsécsen

Ugyan naponta szembesülünk brutálisnál brutálisabb eseményekkel, de most valahogy olyan érzetem van, hogy sarokpontjához érkezett ezek sora.                               Kezdem úgy érezni, hogy ez egy megállíthatatlan folyamat új kezdőpontja, lévén tél előtt állunk, és ellenére, hogy momentán enyhe az időjárás, Isten óvja ezt az országot, ha a mostani, illetve a várható újabb megszorítások mellett netán cudarul kopogós zimankó köszöntene be.

Mert nem csak Nagycsécsen türelmetlen, pattanásig feszült az éhes, mitöbb éhesen fázó ember. Légyen az bármely bőrszínű: fehér, sárga, kreol, vagy ébenfekete. És, amennyiben a nagycsécsi tűz végigsöpörne az országon, nincs az a hivatásos, vagy hivatásosból alternatívba átvedlett rendfenntartó, mely annak terjedését meg tudná gátolni. Pontosabban: egy kirobbant anarchiának vérontás nélkül gátat tudna vetni.

Bozóttűz magyar módra.                                                                              Melyben lehet, hogy macsetának nem lenne szerepe (csak mert nem forgalmazzák), de a kapák, kaszák, ásók, vasvellák bizony előkerülhetnek, és hogy hogysem, nem kifejezetten azok rendeltetésszerű használata céljából. Kivéve a szamurájkardot és a lőfegyvert. De ezeket sem sporteszközkénti felhasználás szándékával.

És miként reagálnak majdan rendfenntartó fegyveres erőink?

A már megszokott viperák, gumilövedékek, vízágyúk, paprikasprék mellett. Netán helyett!

Közeleg a pillanat, amikor számíthatunk éleslövészetre is?

1 komment

Címkék: vipera anarchia koktél halott molotov lövöldözés szamurájkard lőfegyver éleslövészet


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr57746947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiss Dezső · http://szornyuseges.blogspot.com 2008.11.03. 16:30:49

Nemcsak hogy számíthatunk éleslövészetre, számítanunk kell rá. Egyébként beigazolódott, amit elsőre gondoltam - cigányok közti leszámolás volt az eset.
süti beállítások módosítása