HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2008.10.21. 21:28 Mijo

Anomáliák egyes alapítványok háza tájékán

 

Az összegyűjtött egymilliónak csak az ötödét kapta meg a beteg gyerek

"A nyitott gerinccel született kisfiú számára négy hónapon keresztül gyűjtött adományt a Csongrád megyei Érzőszív Alapítvány. Az összegyűjtött egymillió forintból Patrik családja csak kétszázezer forintot kapott meg. Az ügyészég és az APEH sem talált kivetnivalót."

Egyes alapítványok a segíteni akarás égisze alatt, időnként meglehetősen furcsa viselkedést tanúsítanak. Majdnem úgy tűnik, hogy a nemesnek tűnő igyekezet mellett olyan feltétlen bizalom lengi körbe szinte mindegyiket, mely miatt illetlenség kételkedni a működés tisztaságával kapcsolatban.

Pedig ahol pénz, ahol adományok jelennek meg a közvetítő kezében, bizony elképzelhetők holmi emberi gyarlóságból fakadó csalafintaságok, hiszen nem mindenki született feddhetetlen Tereza anyának.

A megkurtított család indítványa alapján egyébként roppant érdekes úgy az APEH, mint az ügyészség viszonyulása a kérdéshez, annál is inkább, mivel egyiket sem jellemzi kifejezetten az engedékenység, annál inkább a rideg szőrszálhasogató rámenősség.

Mindenesetre igencsak markáns részesedésnek tűnik a begyűjtött adomány mintegy 80 százaléka, különösen, ha az alapítvány ténykedését karitatív szellemiség övezi.

Kíváncsi leszek az ügy folytatására, lévén az édesanyát úgy tűnik keményebb fából faragták annál, mintse hogy veszni hagyja beteg gyermeke jogosnak vélt járandóságát.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr98725424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása