HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2008.10.27. 17:18 Mijo

Emberek! Emlékszik-e még valaki Milica Rakic aranyos mosolyára?

 

"NATO MURDERED THREE YEAR OLD INNOCENT GIRL"

Ugye ezek azok a NATO gépek voltak, melyek magyarországi felszállásait hónapokon át tagadta a magyar kormány?

Tagadta, tagadta, de mi a déli végek lakóiként már akkor sem hittünk a kormánynak, a hivatalos állásfoglalásoknak és állításoknak.

Hogyan is hittünk volna, amikor a saját szemünk, meg a saját fülünk egészen más jelenséget volt kénytelen tapasztalni. A fejünk felett naponta elzúgó bombázók ijesztő látványát, és talán a látványtól is ijesztőbb dübörgését. Azt a jellegzetes hanghatást, amit jól ismerünk mindannyian az amerikai háborús filmekből.

Bármily hihetetlennek is tűnt, Európa szívében, a Kárpát-medence kellős közepén, bizony igaznak bizonyult. Bennünket használtak a "szövetségesek" fel, bennünket használtak ki. Persze, hogy nem először. Nem is utószor ...

És mi balga gyáva módon szó nélkül tűrtük, hogy trágyadombnak nézzék szomszédainkat, köztük magyar testvéreinket, rokonainkat, barátainkat. Mert mi egy ilyen alattomos nép vagyunk! Olyanok, kik ha bajba kerülnek, gajbékolva skrupulusok nélkül bárkitől elfogadjuk a segítséget. Mindegy kitől, csak hadd jöjjön! Hozzáállásunkat tekintve, semmivel sem vagyunk különbek más határainkon túl élő magyarjaink sorsához viszonyulva. Kiállni mellettük többségében nyulak vagyunk, de ha eljő az idő, hogy kihasználhassuk őket, akkor bizony képesek vagyunk úgy tenni, mintha mindig is minden a legnagyobb rendben lett volna. Kimagasló nívón lennénk képesek egyetemi szinten oktatni az álszentséget, mint tantárgyat, ilyen értelemben egész Magyarország nemzetközi porondon is rangos felsőfokú tanintézetnek tekinthető. És valahogy mégsem tolakodnak a tanítványok ... Lehet, hogy más népek gyermekeiben nagyobb kurázsi lakozik?

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr56734835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása