HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2008.10.30. 08:53 Mijo

Passzív szlovákok ajándéka a háttéresemények szereplőinek

Magyarországnak adják ki az Aranykéz utcai robbantás gyanúsítottját

Ha eddig nem voltunk biztosak abban, hogy nem fog fény derülni a robbantásos események valós háttéreseményeire (lásd ominózus móri eset), és a háttérszereplők kilétére, akkor innentől - azaz amint Magyarország kezébe kerül a gyanúsított - akár mérget is vehetünk rá. Tudni fogja a megszokott gépezet (vizsgálókkal és sztárügyvédekkel karöltve), meddig mehessen el vallomásában a gyanúsított.

Ne feledjük miről is van szó: az üzemanyagbizniszről!

Melyről olyan terjedelemben jelentek meg eredményes oknyomozások alapján írt publikációk, hogy több éves tanulmányok alapját is képezhetnék, és mégsem történt szinte semmi sem, a vadkerti fiúk nyaggatásán kívül. És az, hogy ma itt tartunk, nagyban köszönhető ennek az időszaknak, mely alatt olyan hatalmas pénzekre tettek bizonyos érintettek szert, amivel a világ összes bírósága megvásárolható. Ha ezeket a pénzeket ma - melyek helyét az arra illetékesek nagyon jól tudják - valaki képes lenne összegyűjteni és asztalra tenni, kutya baja sem lenne a magyar nemzetgazdaságnak, nem kéne az amúgy is totálisan megkopasztott lakosság nyakába zúdítani olyan snassz kölcsönöket, melyeket még az ükunokáink is nyögni fognak.

Szabadjon emlékeztetnem, honnan is indult el ez a sajátságos, de még a kábítószerüzletnél is hatalmasabb profitot eredményező műfaj. A honvédségtől, magas pozícióban lévő katonatisztektől. Kik a politika, a politikához kötődők asszisztációja nélkül aligha lettek volna képesek hatékonyan működni. Na ez az a szféra, mely minálunk mindig is tabu volt, egy darázsfészek maga a Kánaán ehhez képest. És itt jobb és bal egyaránt lúdas, ha tetszik, ha nem. Egyik kutya, másik eb, holló a hollónak köztudottan nagyon tud vigyázni a szeme fényére. A közös pénzforrás hatalmas összetartó erőt képes ám jelenteni, ebben a mi kárpát-medencei banánköztársaságunkban.

A gyanúsítottnak egy dologgal mindenképpen számolnia kell: hogy fogvatartása alatt igyekezzen a legenyhébb náthától is óvni magát.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr19739926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása