HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2008.11.03. 13:12 Mijo

Tudta-e Ön ..., avagy a Hunniások milyennek látják honi világunkat

Tudta-e Ön ...

Tudta-e Ön, hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint ?zetést kapnak a büdzséből?

Tudta-e Ön, hogy hazánknak évente több mint 10 milliárd forintjába kerülnek a politikusok?

Tudta-e Ön, hogy a legjobban kereső mezei képviselők havonta 1,5 millió forint ?zetést kapnak?

Tudta-e Ön, hogy hazánkban mintegy 40 ezer politikus van? Tudta-e Ön, hogy 36 kormánytagot tartunk el?

Tudta-e Ön, hogy a 386 parlamenti képviselő eredetileg a történelmi Magyarországot képviselte, nem a jelenlegit, amely csupán harmada a Trianon előttinek?

Tudta-e Ön, hogy közel 34 ezer polgármester, önkormányzati képviselő, valamint fővárosi és megyei képviselő van, akiket a közvagyonból tartunk el?

Tudta-e Ön, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek „parlamentjének” 399 fizetett kisebbségi képviselője van?

Tudta-e Ön, hogy a képviselők jelentős része gyakorlatilag semmilyen munkát nem végez, a parlamentben ülő honatyák közül nem egy akad, aki évek alatt mindössze egyszer szólt hozzá valamihez?

Tudta-e Ön, hogy Toller Lászlónak (MSZP) eddig 12 millió forint munkadíjat utaltak ki, miközben kómában fekszik, ergo dolgozni sem tud?

Tudta-e Ön, hogy Rogán Antal (Fidesz) úgy vett fel rendszeresen adómentes szállás-költségtérítést Budapesten, hogy volt saját lakása a fővárosban?

Tudta-e Ön, hogy Szili Katalin (MSZP) úgy kapott útiköltség-térítést, hogy az őrezred utaztatja, amúgy is állami pénzen?

Tudta-e Ön, hogy a magyar igazságszolgáltatás olyan váderedményességi mutatóval dolgozik, mint a félkemény és kemény diktatúrák?

Hogy akit ma Magyarországon megvádolnak, azt szinte biztosan el is ítélik?

Tudta-e Ön, hogy 1988 (az még bőven proletárdiktatúra!) és 2002 között összesen nem oszlattak annyi tüntetést, mint azóta?

Tudta-e Ön, hogy miközben a képviselők adózatlanul veszik fel évek óta a sok száz millióra rúgó „költségtérítéseket”, Európában Magyarországon a legmagasabbak a béreket terhelő adók és járulékok?

Tudta-e Ön, hogy Lengyelországban 10, Csehországban 18, míg Szlovákiában 26 százalékkal nagyobb a nettó bér, mint Magyarországon? Ez a családi kedvezményekkel további 8-10 százalékkal emelkedhet. Franciaországban egy közepes jövedelmű, házas, két gyermeket nevelő dolgozótól mindössze 7 százalékot von le az állam, míg nálunk akár 40-50 százalékot is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr27747306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása