HTML

Górcső alatt a boncasztalon



Muity Mijo vagyok.
Baján élek.
Már, ha ezt bozgorként élve, életnek lehet nevezni.
Nemzetiségemre tekintettel bunyevác vagyok.
Bunyevác vagyok, de Magyarországon nem gyakorolhatom nemzetiségi jogaimat.
Ez az ország diszkriminatív módon szabotálja népem létjogosultságát.
EU tagállamként, egy állítólagos demokráciában.

Egyéb blogjaim:

BUNYEVÁC HOLOKAUSZT

MENTSÜK MEG EGYÜTT A BUNYEVÁC NÉPET!


Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Friss topikok

Linkblog

2008.10.30. 09:56 Mijo

Az emberi fájdalmakkal szembeni érzéktelenség csimborasszói

1500 korbácsütésre ítélték az orvost

"A Szaúd-Arábiában dolgozó 53 éves Rauf Amin a vádak szerint drogfüggővé tette egyik betegét azzal, hogy balesete miatti fájdalmaira morfiumot adagolt."

Vannak körülmények, amikor a fájdalom, a kín nem enyhíthető más módon, mint amit ez az emberséges orvos alkalmazott, vélhetően ellenére annak, hogy nagyon jól tudta, tette milyen következményekkel járhat. És mégis igyekezett segíteni betegén.

Az emberi fájdalmakkal szembeni otromba érzéktelenséggel volt már "szerencsém" ilyen-olyan internetes fórumokon is szembesülni, amikor más emberek legbelsőbb érzéseit, szeretteiket ért sorscsapás feletti fájdalmát használták fel ordas férgek viccelődés, gúnyolódás, provokálás tárgyaként.

Na én az ilyen dögvészes kurvák és kurafik esetében tudnék hasonló retorziókat elképzelni, mint amit az elvakult szaúdi bírák alkalmaztak egy valójában ártatlan emberrel szemben.

Az ilyeneknek csak egyetlen szólást idézek ide: Isten nem bottal ver!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mijo.blog.hu/api/trackback/id/tr76740042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása